De vennoten van DPO staan garant voor onze persoonlijke aanpak en kwalitatieve dienstverlening. Als ondernemers staan we dicht bij onze klanten, elk dag opnieuw.

Ulrich De Poortere

Bedrijfsrevisor en Gecertificeerd Accountant
Bestuurder en Aandeelhouder van DPO Bedrijfsrevisoren
Bestuurder van DPO Accountants en Belastingadviseurs

Ulrich De Poortere (°1973) is als bedrijfsrevisor gespecialiseerd in boekhoudkundige, vennootschapsrechtelijke en fiscale materies inzake ondernemingen en vennootschappen. Hij heeft praktische ervaring in audit van middelgrote en grote ondernemingen alsook in de overdracht en structurering van ondernemingen in diverse vormen (inbreng, omzetting, fusie, splitsing, ontbinding, …).

Ulrich is verbonden aan het kantoor sinds 1996 en deed ook praktische ervaring op in een vergelijkbaar revisorenkantoor.

Opleidingen

Ulrich is afgestudeerd als Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de UGent en Master in Aanvullende Studies in Fiscaliteit eveneens aan de UGent.

Lidmaatschappen

  • Als Bedrijfsrevisor (A01997) aangesloten bij het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en als Accountant (ITAA 10.320.800) bij het Instituut van Belastingadviseurs en Accountants.
  • Actief lid en secretaris van de “Beroepsvereniging van Bedrijfsrevisoren, Externe Accountants, Externe Belastingconsulenten en Zelfstandige Boekhouders(-Fiscalisten)” (BERA).
  • Zetelt namens BERA in de Consultatieve Commissie van de Beroepsvereniging van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Katleen De Poortere-Tavernier

Gecertificeerd (fiscaal) Accountant
Gedelegeerd Bestuurder en Aandeelhouder van DPO Accountants en Belastingadviseurs

Katleen De Poortere-Tavernier (°1973) is als Gecertificeerd (fiscaal) Accountant gespecialiseerd in boekhoudingen en fiscale materies voor ondernemingen, vrije beroepen en vennootschappen. Daarnaast heeft zij specifieke ervaring bij de opstart, overdracht en stopzetting van ondernemingen en vennootschappen.

Katleen is sinds 1996 verbonden aan ons kantoor.

Opleidingen

Katleen is afgestudeerd als Master in de Rechten aan de UGent en als Bachelor in de Fiscale Wetenschappen aan de Fiscale Hogeschool te Brussel.

Lidmaatschappen

  • Gecertificeerd (fiscaal) Accountant (ITAA 11.180.258) aangesloten bij het Instituut van Belastingadviseurs en Accountants.
  • Actief lid van de “Beroepsvereniging van Bedrijfsrevisoren, Externe Accountants, Externe Belastingconsulenten en Zelfstandige Boekhouders(-Fiscalisten)” (BERA).

Wenst u meer te weten te komen over wat wij u kunnen bieden of zoekt u een specifieke dienst?

Maak vandaag nog een afspraak!