De vennoten van DPO staan garant voor onze persoonlijke aanpak en kwalitatieve dienstverlening. Als ondernemers staan we dicht bij onze klanten, elk dag opnieuw.

Ulrich De Poortere

Bedrijfsrevisor en Gecertificeerd Accountant
Bestuurder en Aandeelhouder van DPO Bedrijfsrevisoren
Bestuurder van DPO Accountants en Belastingadviseurs

Ulrich De Poortere (°1973) is als bedrijfsrevisor gespecialiseerd in boekhoudkundige, vennootschapsrechtelijke en fiscale materies inzake ondernemingen en vennootschappen. Hij heeft praktische ervaring in audit van middelgrote en grote ondernemingen alsook in de overdracht en structurering van ondernemingen in diverse vormen (inbreng, omzetting, fusie, splitsing, ontbinding, …).

Ulrich is verbonden aan het kantoor sinds 1996 en deed ook praktische ervaring op in een vergelijkbaar revisorenkantoor.

Opleidingen

Ulrich is afgestudeerd als Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de UGent en Master in Aanvullende Studies in Fiscaliteit eveneens aan de UGent.

Lidmaatschappen

  • Als Bedrijfsrevisor (A01997) aangesloten bij het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en als Accountant (ITAA 10.320.800) bij het Instituut van Belastingadviseurs en Accountants.
  • Actief lid en secretaris van de “Beroepsvereniging van Bedrijfsrevisoren, Externe Accountants, Externe Belastingconsulenten en Zelfstandige Boekhouders(-Fiscalisten)” (BERA).
  • Zetelt namens BERA in de Consultatieve Commissie van de Beroepsvereniging van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Katleen De Poortere-Tavernier

Gecertificeerd (fiscaal) Accountant
Gedelegeerd Bestuurder en Aandeelhouder van DPO Accountants en Belastingadviseurs

Katleen De Poortere-Tavernier (°1973) is als Gecertificeerd (fiscaal) Accountant gespecialiseerd in boekhoudingen en fiscale materies voor ondernemingen, vrije beroepen en vennootschappen. Daarnaast heeft zij specifieke ervaring bij de opstart, overdracht en stopzetting van ondernemingen en vennootschappen.

Katleen is sinds 1996 verbonden aan ons kantoor.

Opleidingen

Katleen is afgestudeerd als Master in de Rechten aan de UGent en als Bachelor in de Fiscale Wetenschappen aan de Fiscale Hogeschool te Brussel.

Lidmaatschappen

  • Gecertificeerd (fiscaal) Accountant (ITAA 11.180.258) aangesloten bij het Instituut van Belastingadviseurs en Accountants.
  • Actief lid van de “Beroepsvereniging van Bedrijfsrevisoren, Externe Accountants, Externe Belastingconsulenten en Zelfstandige Boekhouders(-Fiscalisten)” (BERA).

Jeroen Vandewalle

Gecertificeerd (fiscaal) accountant – Gecertificeerd belastingadviseur
Bestuurder en Aandeelhouder van DPO Accountants & Belastingadviseurs

Jeroen Vandewalle (°1978) is als Gecertificeerd (fiscaal) accountant – Gecertificeerd belastingadviseur gespecialiseerd in boekhoudkundige en fiscale materies voor ondernemers, vrije beroepers en vennootschappen. Hij heeft ook praktische ervaring bij overdracht van (familiale) ondernemingen of herstructurering van vennootschappen.

Hij is sinds 2006 aandeelhouder bij DPO en was voordien werkzaam op de Accountancy & Tax afdeling bij één van de Big Four kantoren.

Opleidingen

Jeroen is afgestudeerd als Bachelor in de Accountancy en Fiscaliteit aan de Hogeschool Gent (voorheen Mercator Hogeschool) en Bachelor in de Fiscale Wetenschappen aan de Fiscale Hogeschool te Brussel.

Lidmaatschappen

  • Als ecertificeerd (fiscaal) accountant – Gecertificeerd belastingadviseur (ITAA 11.377.187) aangesloten bij het Instituut van Belastingadviseurs en Accountants.
  • Secretaris en raadslid van de “Vereniging van Accountants, Bedrijfsrevisoren, Belastingconsulenten, Boekhouders en Fiscalisten” (VABF),
  • Actief lid van de “Beroepsvereniging van Bedrijfsrevisoren, Externe Accountants, Externe Belastingconsulenten en Zelfstandige Boekhouders(-Fiscalisten)” (BERA).

Studiedagen

Daarnaast geeft Jeroen opleidingen en studiedagen aan beroepsmensen voornamelijk met betrekking tot kantoororganisatie, informaticatoepassingen, … voornamelijk bij beroepsverenigingen.

Wenst u meer te weten te komen over wat wij u kunnen bieden of zoekt u een specifieke dienst?

Maak vandaag nog een afspraak!