English English Français Deutsch

Jeroen Vandewalle


Accountant-Belastingconsulent | Gedelegeerd Bestuurder en Vennoot van DPO Accountants & Belastingconsulenten

Profiel

Jeroen Vandewalle (°1978) is als Accountant-Belastingconsulent gespecialiseerd in boekhoudkundige en fiscale materies voor ondernemers, vrije beroepers en vennootschappen. Hij heeft ook praktische ervaring bij overdracht van (familiale) ondernemingen of herstructurering van vennootschappen.

Hij is sinds 2006 vennoot bij DPO en was voordien werkzaam op de Accountancy & Tax afdeling bij één van de Big Four kantoren.

Opleidingen

Jeroen is afgestudeerd als Bachelor in de Accountancy en Fiscaliteit aan de Hogeschool Gent (voorheen Mercator Hogeschool) en Bachelor in de Fiscale Wetenschappen aan de Fiscale Hogeschool te Brussel.

Lidmaatschappen

Jeroen is als extern Accountant-Belastingconsulent (11944 2 N 78) aangesloten bij het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten.

Hij is secretaris en raadslid van de "Vereniging van Accountants, Bedrijfsrevisoren, Belastingconsulenten, Boekhouders en Fiscalisten" (VABF),

en actief lid van de "Beroepsvereniging van Bedrijfsrevisoren, Externe Accountants, Externe Belastingconsulenten en Zelfstandige Boekhouders(-Fiscalisten)" (BERA).

Studiedagen

Daarnaast geeft Jeroen opleidingen en studiedagen aan beroepsmensen voornamelijk met betrekking tot kantoororganisatie, informaticatoepassingen, ... voornamelijk bij beroepsverenigingen.

Contact: jeroen(dot)vandewalle(at)dpo(dot)be